Stimată Doamnă Doctor, / Stimate Domnule Doctor,

Prezentările lectorilor din cadrul Cursului de CARDIOONCOLOGIE din perioada 18–19 noiembrie 2022 vor fi înregistrate integral și difuzate pe https://curs-cardiooncologie.ro/ , context în care vom colecta și prelucra imaginea/vocea participanților prezenți. În cadrul evenimentului sau ulterior acestuia, putem colecta de la participanții prezenți opiniile acestora cu privire la evenimentul organizat de Societatea Română de Cardiologie și partenerii de eveniment al acesteia (prin formulare de feedback / corespondență electronică). De asemenea, datele dvs. (imagine/voce) pot fi făcute publice, atunci când utilizăm înregistrările evenimentelor pentru promovarea lor în mediul on-line.

Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa Societății Române de Cardiologie și partenerii acesteia. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale Societății Române de Cardiologie și ale partenerilor Societății Române de Cardiologie. Prin completarea acestui formular și participarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul ca Societatea Română de Cardiologie să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentări, video-uri și pe canalele sale social media.

Prin semnarea acestui document vă exprimați acordul privind autorizarea Societății Române de Cardiologie de a difuza pe pagina web dedicată evenimentului (https://curs-cardiooncologie.ro/) înregistrarea audio-video a acestor sesiuni, timp de olună de la sfârșitul evenimentului, precum și celelalte activități menționate mai sus în prezenta. 

    SUNT DE ACORD PRIN SEMNAREA PREZENTEI CĂ TOATE PREZENTĂRILE MELE DIN CADRUL CURSULUI DE CARDIOONCOLOGIE DIN PERIOADA 18-19 NOIEMBRIE 2022 SĂ FIE ÎNREGISTRATE ȘI DIFUZATE PE https://curs-cardiooncologie.ro/ÎN MODALITĂȚILE ȘI CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN PREZENTA.

    • În cazul în care nu doriți înregistrarea și difuzarea expresă a unei lucrări, vă rugăm să o precizați mai jos cu numele și titlul/titlurile lucrării/lucrărilor:

    GDPR - Vezi politica datelor cu caracter personal